Naix l’associació de professionals de l’ensenyament de Física i de Química de la Comunitat Valenciana

PFQCV

El passat dia 7 de febrer de 2017 vam rebre la notificació de la Conseleria de Justicia de que la nostra asssociació ha quedat correctament inscrita en el Registre d’Associacions de la Comunitat Valenciana amb el nombre CV-01-056845-V.

La nostra Associació uneix a més de 100 professors i professores de la nostra Comunitat i disposa d’un fòrum útil per a la discusió, el debat i l’intercanvi de idees i experiències. Aquesta ferramenta permet la comunicació entre els membres de tota la Comunitat i possibilita la votació sense necessitat de convocar assemblees presencials.

A partir d’ara ens plantejem començar les nostres activitats. Entre els nostres objetius cal destacar l’organització d’activitats destinades a divulgar la ciència en general i la Física i la química en particular, contribuir a millorar la qualitat de les nostres activitats docents fomentant l’intercanvi d’experiències educatives entre el professorat, reclamar una adequada dotació dels laboratoris dels centres educatius, contactar amb associacions similars de la resta de l’estat, difondre les activitats organitzades per altres entitats (col·legis oficials, universitats, CEFIREs…), i reclamar un disseny curricular més adequat a les necessitats dels estudiants d’ESO i del Batxiller Científic.

asociacion.pfqcv@gmail.com

 

 

No se admiten más comentarios